Contact

Heb je nog een vraag die niet beantwoord wordt op deze vragen pagina , vul hier dan je gegevens en je vraag in:

Stuur ons dan een mail met je vraag.

* invulveld verplicht


Uitleg

Ontdek en win Berlijn met Warsteiner Warsteiner laat je Berlijn ontdekken met vele prijzen direct onder de dop. Allereerst door ruim 26.000 prijzen direct onder de dop. Voor iedereen is er de gratis The Berlin Guide inclusief giftvoucher.

Als extra prijzen via Facebook zijn tien complete trips naar het grootste festival van Berlijn Lollapalooza Berlin met optredens van Radiohead, Kings of Leon en vele anderen te winnen. Iedereen kan hier aan mee doen. Ga naar Facebook om tickets te winnen!

Check meteen de dop
Winnen is heel eenvoudig: open een fles Warsteiner Premium Pils of Radler en kijk direct onder de dop. Tot en met 31 december 2016 kun jij je prijs claimen.

Je ziet direct wat je gewonnen hebt
Onder de dop zie je meteen of je een van de ruim 26.000 prijzen gewonnen hebt. En zo ja: wat je gewonnen hebt. Zie je een van deze symbolen? Dan heb je gewonnen!

Code heeft 4 karakters

Code heeft 6 karakters

Vul je gegevens in
Vervolgens vragen we je om de code van 4 of 6 karakters in de dop en je gegevens in te vullen, zodat we jouw prijs kunnen versturen.

Bewaar de dop goed!
De winnende doppen bevatten een unieke code die je moet invullen op de site. Bewaar de dop goed, want het kan zijn dat je die moet overhandigen om je prijs in ontvangst te kunnen nemen!

Vaker winnen?
Dat kan. Er zijn ruim 26.000 prijzen direct onder de dop. De kans is best groot dat je meer dan één prijs wint. Elke prijs kun je gewoon opnieuw claimen via deze button:

Claim hier je prijs